Microcement på vægge

Er du træt af bare at give dine vægge en ny farve, som du alligevel hurtigt bliver træt af? Og vil du i stedet have en moderne og lækker løsning, der har et udtryk, som både kan være rustikt, varmt og minimalistisk? Så skal du se nærmere på microcement, som er et populært valg, uanset om du har gang i et større eller mindre projekt.

Du kan bruge microcement på alle rummets vægge, eller du kan vælge den frække løsning, hvor du kun belægger én væg. Det giver et udtryk, hvor du kan pifte et rum op med meget få virkemidler og stadig opnå en kolossal effekt.

Få præcis det udtryk, du ønsker

Nu er det ikke sådan, at brugen af microcement begrænser dig stilmæssigt. Tværtimod kan du faktisk vælge mellem en bred vifte af forskellige farver. På den måde kan du bibringe præcis det udtryk, og den stemning, du er ude efter. Hos Microcement Sjælland har vi endda et ekstra udvalg, da vi har valgt at inddrage de nuancer, der typisk er populære i nordiske hjem. Farverne her er nedtonede og rolige og understøtter den populære minimalistiske stil uden at gå på kompromis med egne kvaliteter.

I øvrigt skal du ikke bekymre dig om påføringen af materialet. Du kan bruge det hvor som helst og stort set på alle overflader. Også på vinduesrammer, lofter og dørkanter. Når det er lagt på overfladen, skal det blot hvile et par dage, og så har du et smukt og slidstærkt materiale, som du let kan gøre rent.

Har du fået lyst til at vide mere om brugen af microcement på vægge, kan du ringe til os på 40 36 75 19 eller skrive en mail til info@microcementsjaelland.dk. Vi sidder klar til at rådgive dig.