Microcement

Microcement er et fantastisk materiale, der kan bruges overalt i din bolig. Lige fra at give køkkengulvet en ny, spændende struktur og overflade til at friske dine vægge op med anderledes farver og et udtryk, du ikke finder andre steder. Microcement er det værktøj, der giver dig mulighed for at udtrykke præcis din stil. Uanset om du er til spraglede mønstre, eller du foretrækker et hjem, hvor det minimalistiske er i centrum, kan microcement løfte opgaven. Hos Microcement Sjælland garanterer vi dig, at du kan finde, hvad du ønsker.

Brug microcement både ude og inde

Og så skal du i øvrigt huske på, at microcement både kan anvendes ude som inde. Det giver dig en række af fine muligheder for at friske din terrasse, altan eller havemøbler op. Materialet er nemlig så robust, at det ikke tager skade af regn, blæst og sne. Det er en fordel, når du bor i Danmark.

Når det kommer til brug af microcement indendørs, er der faktisk ingen grænser for dets anvendelighed. Det binder nemlig let og elegant til alle overflader, og det betyder, at du kan bruge det præcis, hvor du ønsker. Det vil sikkert også glæde dig at høre, at microcement er let at gøre rent – selv når det udsættes for små børn eller en tabt kop kaffe.