Microcement på gulve

Dit hjems fundament er gulvet. Og du skal huske på, at netop gulvets udtryk kan vende op og ned på hele boligens udtryk. Derfor er det også oplagt at begynde med gulvene, hvis du trænger til en ny løsning, som kan løfte det æstetiske udtryk og på samme tid spare dig tid på rengøring.

Som du sikkert ved – men som vi nu alligevel her slår fast – skal et gulv kunne holde til mange ting. Lige fra et tabt glas rødvin til børn, der kaster med LEGO-klodser, og sko, som ridser. Med microcement kan du slippe for at skulle bekymre dig om disse uheld og samtidigt få et gulv, der er smukt at se på.

Er du forelsket i New Yorker-stilen?

Der er noget helt specielt over den der New Yorker-stil. Det smukke, rå look, som på samme tid har noget sårbart over sig. Hvis du er til den stil, skal du simpelthen få dig et gulv lavet af microcement. Og her skal du hverken bekymre dig om vedligeholdelse eller holdbarhed, ligesom belægningen af materialet sker i så tyndt et lag, at du ikke vil opleve problemer i forhold til rummets kanter.

Skal du have New York hjem i boligen? Så giv os et kald på 40 36 75 19 eller skriv en mail til info@microcementsjaelland.dk. Så skal vi nok sørge for, at du kommer i gode og sikre hænder.