Microcement i farver

Den nordiske stil

Den nordiske stil er ganske særegen og blandt andet karakteriseret ved en afdæmpet og elegant tone uden de store armbevægelser. Hos Microcement Sjælland vil vi imødekomme netop det behov hos vores kunder, og derfor kan vi tilbyde dig en særlig kollektion med netop det look for øje.

Herunder kan du se vores store udvalg af de nordiske nuancer. Du kan vælge imellem råhvid, beige, jord, grågrøn og grå, ligesom der indgår fire varme farver i samlingen. Disse er lys og mørk okker, støvet aubergine og en dyb rosa. Med alle disse farver og nuancer kan du være sikker på at få et udtryk, der er tro mod den stil, som har defineret dansk design i mange år. Kast et blik på dine muligheder og lad dig blive inspireret.

Klassiske farver

Selvom den nordiske stil er både lækker og strømlinet, kan det ske, at du ønsker at få noget mere fart på eller blot udfordre din boligs arkitektur og udtryk. Så kan der nemlig ske spændende ting og sager, og vi lyver ikke, når vi fortæller dig, at alle muligheder står åbne for at give din bolig et smart og nyskabende udtryk.

Du kan vælge mellem hele 40 forskellige farver. Og her får du faktisk en chance for at bevæge dig i et felt, hvor der både er jordfarver, gråtoner samt orange, gule, blå og turkise varianter. Det er en oplagt mulighed at gøre brug af, hvis du trænger til at give din bolig et kærligt spark bagi. Og du kan i øvrigt være sikker på at få et nyskabende og smukt resultat.

Vælg en tekstur efter din smag

Når du har besluttet dig for, hvilken farve du gerne vil bruge i dit hjem, skal du også træffe en beslutning om typen af tekstur. Netop teksturen har en afgørende betydning for det endelige udtryk og er med til at understrege det æstetiske look, som du gerne vil have frem. Alt i alt betyder det, at den valgte farve kan få præcis den overflade, som du ønsker.

Hos Microcement Sjælland finder du tre forskellige overfladetyper. Der er Mate, Satinado og Brillo. Førstnævnte er er helt mat, mens satinado er halv-blank, og brillo udmærker sig ved en helt blank finish. På den måde kan du kombinere farverne med den ønskede finish og dermed opnå et resultat, der er helt unikt.

Derudover kan du vælge mellem de metalliske finish og effekter