Fordelene ved microcement

Microcement er et lækkert materiale, der har en række af fordele, som du kan nyde godt af. For ikke blot er der tale om en løsning, der kan give din bolig og dine udearealer et helt nyt udtryk – der er også tale om et produkt med stor robusthed.

Det betyder, at du kan anvende microcement både på vægge og gulve – selv i vådrum, hvor det gør sig helt fantastisk og på samme tid er let at gøre rent. Faktisk kan du fjerne snavs fra microcement med blot lidt sæbe og en karklud, hvorefter overfladen igen er smuk at se på. Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af vedligeholdelsen, kan du bruge en voks. Så får du et meget shiny look.

Få en professionel til at hjælpe dig

Microcement skal påføres af en professionel, og du skal regne med at afsætte 5 dage til én behandling. Herefter skal materialet hærde i yderligere 2 dage. Kig engang nærmere på vores øvrige sider. Der kan du nemlig finde inspiration til brugen af microcement og med egne øjne erfare, at det kun er fantasien, der sætter grænser.

Du kan naturligvis også altid kontakte os på 40 36 75 19 eller skrive en mail til info@microcementsjaelland.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.